Fra tradisjonelle bygninger til moderne, har elite hjem-arkitektoniske design og stiler blitt utsatt for en fenomenal forandring. Moderne arkitekter tar vanligvis inspirasjon og veiledning fra de gamle arkitekturstilene for å konstruere noe som er stilig og funksjonell. I dag kan man finne moderne arkitektonisk tegneprogramvare for å gjøre tingene enklere for profesjonelle arkitekter. Disse moderne arkitektoniske gjengivelsene bidrar til å vise designet selv i en tredimensjonal form.

Chilotanarkitektur er en populær arkitekturstil. Denne arkitektoniske stilen er sett på Chiloe-øya og alle nabolandene. Alle de tidligere husene ble bygget med tre, og takselen ble også innlemmet i konstruksjonen.

Gotisk arkitektur var fremtredende i den høye og den sene middelalderen og begynte på klosteret Saint-Denis. Det er visse egenskaper som er spesielt symbolske for gotisk arkitektur som spisse buer, store individuelle vinduer, flamboyante design og vekt på å lage vertikale linjer i design.

Victorian er egentlig ikke en stil, men en periode i historien, og viktoriansk arkitektur kommer i mange former. Det er de strenge stavsstilene, de fantasifulde gotiske revivalhyttene, og de majestetiske italienerne. Når folk tenker på den viktorianske arkitekturen, har de generelt lyst til hjem med overdådige funksjoner, omslagsporcher og forseggjort trim

Legg igjen en kommentar